Appareils et accessoires
Olive and Mozzarella Farfalle
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
2025 kJ /
484 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Only 5 Ingredients
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Cod with citrus butter
50min
Veggie 'Burritos'
20min
Minestrone
45min
Noodle soup
35min
Pizza Margherita
2h 10min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Pasta alla Norma
50min
Spring Vegetable Penne
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h