Appareils et accessoires
Vegan "Crab" Cakes
Prép. 35min
Total 1h 10min
10 pieces
Ingrédients
"Crab" Cakes
-
chickpeas (15 oz can), liquid reserved1 can
-
nori sheet crumbled, in pieces1
-
dried parsley1 tbsp
-
dried dill2 tsp
-
Old Bay Seasoning®2 tsp
-
salt½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
vegan mayonnaise2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
hearts of palm (14 oz), drained1 can
-
panko bread crumbs1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
-
vegan mayonnaise3 oz
-
sriracha1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
ground paprika (optionnel) to sprinkle
-
fresh dill to garnish
-
lemon cut in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
547 mg
Protides
4 g
Calories
469 kJ /
112 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1h 20min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Pesto
10min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Tofu Ramen Bowl
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min