Appareils et accessoires
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Prép. 20min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
Brussels Sprouts
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Risotto
-
quinoa8 oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in.)5 oz
-
celery sliced on the bias (¼ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried sage½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
dry white wine2 oz
-
white beans (15 oz can), drained and rinsed1 can
-
vegetable stock18 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
pomegranate arils/seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1464 mg
Protides
17 g
Calories
2142 kJ /
512 kcal
Lipides
20 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
69 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Alternative Risottos
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chickpea Ratatouille
1h
Greek Lentils and Rice
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Lentil Loaf
1h 10min
Quinoa Patties
1h
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Black Bean Dip
5min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
White Bean Soup
2h 45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min