Appareils et accessoires
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Prép. 35min
Total 24h 50min
6 portions
Ingrédients
-
dried green lentils300 g
-
water for soaking
Falafel
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
fresh coriander leaves15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil for shallow frying300 g
Vegetables
-
carrot cut into pieces200 g
-
white cabbage cut into pieces300 g
-
water400 g
-
sweet potato cut into dice (1 cm)300 g
-
broccoli broken into small florets300 g
Dressing and assembly
-
natural yoghurt200 g
-
honey10 g
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
pomegranate arils (optional)1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
497.5 mg
Protides
19.1 g
Calories
1547.8 kJ /
368.5 kcal
Lipides
9 g
Fibre
14.3 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
44.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing bowls
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Couscous tahini bowl
30 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Vegetarian chilli
35 Min