Appareils et accessoires
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Prép. 10min
Total 25min
14 oz
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 14 oz
Sodium
171 mg
Protides
4 g
Calories
1213 kJ /
290 kcal
Lipides
20 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Vegetables
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Rice
25 min
Slow Cooked Beets
40 min
Steamed Leeks
25 min
Coarsely Ground Peppercorns
5 min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 min
Basic Basmati Rice
35 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min