Appareils et accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prép. 5min
Total 15min
9 oz
Ingrédients
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optionnel)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
275.6 mg
Protides
1.4 g
Calories
572.1 kJ /
136.7 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
1.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
17 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Balsamic Reduction
20min
Caesar Salad
30min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Lemon Caper Aioli
10min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min