Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sesame Crème
10min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Chewy Gula Melaka Coconut Candy
50min
Kimchi Sauce
20min
Nyonya Spice Paste
15min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Soy Milk
35min
Sos Pasembur (Mamak Style)
45min
Potato Buns
3h