Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Focaccia
3h
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Toasted Peanuts
20min
Shallot Oil
25min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Nyonya Spice Paste
15min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Mapo Tofu
35min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Kimchi Sauce
20min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Char siu bao pork buns
6h 35min