Appareils et accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Prép. 30min
Total 10min
6 glazen
Ingrédients
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
2 g
Calories
597 kJ /
143 kcal
Lipides
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vichyssoise met pasta
35min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Tandoori kip wraps
50min
Chocolade en banaan charlotte
Pas d’évaluation
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min