Appareils et accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
81 mg
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Choronsaus
20min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Mangochutney
1h 20min