Appareils et accessoires
Vegan Pineapple Coconut Tart
Prép. 5min
Total 8h 30min
8 portions
Ingrédients
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
9 g
Calories
3343 kJ /
799 kcal
Lipides
43 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
31 g
Glucides
101 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Dairy Free Tzatziki
15min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Vegan Parmesan Crackers
30min
Cherry-Cacao Sorbet
30min
Pumpkin Muesli Bars
30min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Lentil loaf
1h 55min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min