Appareils et accessoires
Allergen Free Granola Cups
Prép. 10min
Total 1h 5min
12 portions
Ingrédients
-
3 oz dried cherriesdried cranberries3 oz
-
rolled oats, gluten free5 oz
-
puffed millet grain1 oz
-
sunflower seeds raw1 ½ oz
-
pumpkin seeds raw1 oz
-
cinnamon, ground1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
vanilla1 tsp
-
honey5 oz
-
chocolate, dairy free chips or chunks8 oz
-
coconut oil2 tsp
-
6 oz pumpkin seed butter, store-bought or homemadesunflower butter store-bought or homemade6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
20.8 mg
Protides
4.7 g
Calories
1146.7 kJ /
274.1 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
6.6 g
Glucides
30.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Allergen Free Snacks
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Green Shakshukas
Pas d’évaluation
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Protein Boosted Banana Bread
2h
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min