Appareils et accessoires
Spaghetti Carbonara
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
dried spaghetti (10 minutes cooking time)300 g
-
water1650 g
-
olive oil20 g
-
fine sea salt2 ¼ - 3 ¼ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pecorino cheese (optionnel) cut in pieces (2 cm)30 g
-
shallot (30 g), halved1
-
pancetta150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
medium eggs3
-
egg yolk from medium egg1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1287 mg
Protides
27 g
Calories
751 kJ /
314 kcal
Lipides
43 g
Fibre
63 g
Graisses saturées
18 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend
32 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Pasta Amatriciana
30min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Seafood Stew with Rice
30min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Melting Snowman Biscuits
3h
Spaghetti alla Carbonara
30min
Prawn Saganaki
35min