Appareils et accessoires
Green Chillies With Pork Belly
Prép. 5min
Total 25min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves4
-
pork belly, skinless cut in slices250 g
-
fermented soybean paste12 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in slices6
-
sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dried chillies soaked to soften, cut in pieces2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
130 mg
Protides
10 g
Calories
2424 kJ /
579 kcal
Lipides
54 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
18 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Temp. Asian Cooking
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Shallot Oil
25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Salted Chicken
5h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min