Appareils et accessoires
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Prép. 20min
Total 4h 30min
12 slices
Ingrédients
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
182.9 mg
Protides
8.3 g
Calories
408.5 kJ /
97.3 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
0.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Tuna empanadas
2h
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Barbecue sauce
1h 40min
Sourdough pizza base
3h 5min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min