Appareils et accessoires
Pumpkin Seed Pesto
Prép. 5min
Total 10min
12 oz
Ingrédients
-
Parmesan cheese diced4 oz
-
fresh basil leaves2 oz
-
fresh cilantro (optionnel) leaves only10 sprigs
-
hulled pumpkin seeds unsalted2 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
138.8 mg
Protides
3.9 g
Calories
631.7 kJ /
151 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Pumpkin Harvest
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Avocado Butter
10min
Slow Cooked Beets
40min
Dairy Free Tzatziki
15min
Coconut Cucumber Cooler
2h 10min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Green Power Smoothie Bowl
5min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min