Appareils et accessoires
Tomato passata
Prép. 10min
Total 1h 40min
1300 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1300 g
Sodium
3556.5 mg
Protides
12.6 g
Calories
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Lipides
42.2 g
Fibre
17.1 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
60.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Choco tarte with curls pears
Pas d’évaluation
Blueberry jam
35min
Rhubarb crumble
45min
Tomato relish
2h 10min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Caramelised red onion chutney
24h
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Saffron and cardamom poached pears
40min
Quick beetroot relish
40min
Fresh fig jam
55min
Rich tomato relish
2h 15min