Appareils et accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Prép. 30min
Total 2h 25min
36 stuks
Ingrédients
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
624 kJ /
149 kcal
Lipides
9 g
Fibre
0.8 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Aardbeien mille-feuille
5h
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Cheesecake likeur
10min
Walnoot Brittle
1h 30min
Gezouten-Karamelijs
14h
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min