Appareils et accessoires
Wholemeal pide
Prép. 15min
Total 1h 35min
2 pieces
Ingrédients
-
water plus extra for egg wash350 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
honey1 tsp
-
wholemeal plain flour350 g
-
plain flour plus extra to dust150 g
-
sea salt to taste1 ¼ tsp
-
egg yolk1
-
nigella seeds (see Tip)1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
1193.7 mg
Protides
28.7 g
Calories
4033.5 kJ /
964 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
195.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h 5min
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
Tahini Dipping Sauce
5min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Meatballs - Keftedes
2h 30min
Harissa
20min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2h
Cheese sambousek
1h 45min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Zhoug
10min
Pain aux Cereales
12h 15min