Appareils et accessoires
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Prép. 25min
Total 2h 5min
4 portions
Ingrédients
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
652.3 mg
Protides
60.9 g
Calories
1476 kJ /
351.4 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
7.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Bacon with chicken strips
15min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Homemade Custard
15min