Appareils et accessoires
Pork Pilaf
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
water divided38 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
basmati rice11 oz
-
yellow onions cut into halves7 oz
-
carrots cut into pieces7 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.)pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
chicken stock cube crumbled1
-
tomato paste1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1286.6 mg
Protides
26.8 g
Calories
2637.4 kJ /
630.4 kcal
Lipides
24.1 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
74.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 Min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Penne Bolognese
40 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Chicken Stroganoff Soup
55 Min