Appareils et accessoires
Soula's Spanakopita
Prép. 20min
Total 1h 35min
25 portions
Ingrédients
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
290.2 mg
Protides
8.5 g
Calories
965.6 kJ /
230.8 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
28.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Postcards from Greece
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Red rice using rice mode
55min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Focaccia
2h 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Gozleme
1h 40min
Italian butter
10min
Gozleme
1h 15min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Keftethes (Greek meatballs)
40min