Appareils et accessoires
Zalm met waterkerskorst
Prép. 25min
Total 2h 5min
6 porties
Ingrédients
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
2330 kJ /
559 kcal
Lipides
43 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Haver horchata
Pas d’évaluation
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Bloemkool korma
2h 20min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation