Appareils et accessoires
Peren op Sinaasappelsiroop
Prép. 15min
Total 1h
3 portie
Ingrédients
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.1 mg
Protides
4.9 g
Calories
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Lipides
11.4 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
85.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Pittige Goulash met Donker Bier
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation