Appareils et accessoires
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1268.7 mg
Protides
34.8 g
Calories
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Noedelsoep
35 Min
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen