Appareils et accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Prép. 5min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
293.7 mg
Protides
1.9 g
Calories
607 kJ /
145.1 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Bolognese
40min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h