Appareils et accessoires
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Prép. 15min
Total 1h 40min
6 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
362.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1095.7 kJ /
261 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
30.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Citroenslush
10min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Canapé met ei
10min
Basisrecept Brood
3h
Snel brood
50min