Appareils et accessoires
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Prép. 10min
Total 30min
12 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
216.3 mg
Protides
6.6 g
Calories
866.4 kJ /
207.1 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
16.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan jus
40min
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Butternut en gembersoep
35min
Yoghurt en muntdressing
15min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Soubisesaus
Pas d’évaluation
Chocolademousse
3h 20min
Knapperige granola
2h