Appareils et accessoires
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Prép. 20min
Total 1h 5min
8 stuks
Ingrédients
-
lijnzaad15 g
-
rauwe amandelen60 g
-
bloem140 g
-
olie en iets meer om in te vetten60 g
-
zout2 tl
-
uien gehalveerd50 g
-
prei in ringen (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in stukken (2-3 cm)60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
sojamelk210 g
-
water en iets meer om te weken480 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
uien granulaat1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kikkererwtenbloem110 g
-
kerstomaten gehalveerd120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
613.4 mg
Protides
8.8 g
Calories
1153.3 kJ /
275.6 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
30.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Hummus
5 Min
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min