Appareils et accessoires
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
695.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
37.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tray bakes in cast iron
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
1h
Brownie Brittle
40min
All in one bowl bolognese
40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Steamed rice
25min
Mushroom risotto
30min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Pea and mint soup
20min
Dairy-free coconut ice cream
Pas d’évaluation
Melting moments with strawberry cream
45min
No fail mash potato
20min