Appareils et accessoires
Taart met peer en brie
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optionnel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
434 mg
Protides
15 g
Calories
2100.3 kJ /
502 kcal
Lipides
27 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Pompoen baba ganoush
35min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Kip met 'mole verde' saus
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation