Appareils et accessoires
Crunchy carrot salad
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
orange zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
orange juice (approx. 1 orange)30 g
-
carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds450 g
-
green apple cut into quarters and cores removed250 g
-
celery stalks (approx. 120 g), cut into halves2
-
sea salt (optional)1 pinch
-
walnuts chopped (optional)60 g
-
olive oil (optional)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
77 mg
Protides
2.4 g
Calories
609 kJ /
145 kcal
Lipides
10 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
9.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Curried sausages and lentils
1h
Broccoli salad
10min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Chopped vegetable salad
10min
Vegetable soup
35min
Beetroot salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Rice salad
1h
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Brown rice salad
40min