Appareils et accessoires
Carrot Cake
Prép. 15min
Total 1h 20min
12 slices
Ingrédients
Cake
-
carrots peeled300 g
-
Greek yoghurtsour cream40 g
-
sunflower oilunsalted butter melted140 g
-
brown sugar150 g
-
eggs A-sized2
-
vanilla extract2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
baking soda1 tsp
-
all purpose flour160 g
-
self-raising flour100 g
-
sultanas60 g
-
walnuts (optionnel) toasted, roughly chopped80 g
Cream cheese icing
-
unsalted butter softened50 g
-
cream cheese125 g
-
fresh lemon juice4 tbsp
-
vanilla extract2 tsp
-
icing sugar150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
391 mg
Protides
7 g
Calories
1616 kJ /
386 kcal
Lipides
18 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Pas d’évaluation
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Pas d’évaluation
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Valentine's Marbled Cake
1h 30min
Vegetable Fritters
20min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Semprit Cookies
50min
Potato Peratal
40min
Melting moments with passionfruit cream
45min