Appareils et accessoires
Carrot Rice
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
49 mg
Protides
9 g
Calories
1985 kJ /
474 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Rice
Pas d’évaluation
Quick Rise Basic Bread
45min
Spaghetti Carbonara Pie
Pas d’évaluation
Fruit Ice Cream
5min
Balinese Betutu Chicken
5h 35min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Steamed Papaya Milk
50min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Prawn Chive Dumplings
1h 30min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min