Appareils et accessoires
Carrot Rice
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
49 mg
Protides
9 g
Calories
1985 kJ /
474 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Crab Tart
2h 30min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Moi Moi
1h
Egusi Stew
1h 30min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Soya Brigadeiro
25min
Baked Salmon Sushi Cups
30min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Yam Pottage (Asaro)
35min