Appareils et accessoires
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Prép. 30min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Goat's cheese flans and leeks
-
butter for greasing
-
flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut in pieces (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1089 kJ /
260 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2.5 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Yoyo slice
2h 30min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h 5min
Marinated peppers
55min
Scandinavian Brunch
Pas d’évaluation
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35min
Veal fillet with mirabelle plums
1h 50min
Floating Islands
40min
Rye Flatbreads
2h 10min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Venison and Potato Goulash
50min