Appareils et accessoires
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Prép. 40min
Total 1h 40min
6 portions
Ingrédients
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
1185 kJ /
283 kcal
Lipides
12 g
Fibre
5 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Roast Carrot Butter
1 Std.
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Paella with kidney beans
55 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Pea Quiche
1 Std.
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Kale Meat(less) Balls
30 Min