Appareils et accessoires
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1037.8 mg
Protides
25.5 g
Calories
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Lipides
19.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Whipped Feta
35 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Quince tart
1 godz. 10 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 godz. 30 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min