Appareils et accessoires
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Prép. 40min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
698.1 mg
Protides
34.7 g
Calories
1895.3 kJ /
453 kcal
Lipides
23 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
8.5 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Cullen Skink
45min
Chicken Liver Parfait
2h 40min