Appareils et accessoires
Roasted Potato Salad
Prép. 10min
Total 1h
8 portion
Ingrédients
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
4 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
8 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Meatloaf
1h 20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Pork Roast with Pistachio stuffing
Pas d’évaluation
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Creamy pistachio pasta
40min
Boston Clam Chowder
55min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min