Appareils et accessoires
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Prép. 15min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
gepelde amandelen80 g
-
zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten150 g
-
ontpitte dadels150 g
-
appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden300 g
-
glutenvrij witte bloem80 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
crème fraîche voor het opdienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
6.1 g
Calories
1432 kJ /
342 kcal
Lipides
24 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Suikervrije lekkernijen
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Fatayer met kaas en munt
2h
Tunesische Chorba
45min
Gestoomde spinaziecake
35min
Cashew- en kokosmelk
10min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Zachte graanrepen
1h
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
50min