Appareils et accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 sneetje
Ingrédients
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
201.8 mg
Protides
3.4 g
Calories
723 kJ /
172 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Smoothie trio
10min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Marshmallows
2h 30min
Vegan Brownies
2h 40min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min