Appareils et accessoires
Spelt pastry
Prép. 10min
Total 50min
500 g
Ingrédients
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
982.3 mg
Protides
31 g
Calories
8828.2 kJ /
2110 kcal
Lipides
167 g
Fibre
21.4 g
Graisses saturées
103.6 g
Glucides
140.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pastry
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Ice Cream Bon bon
Pas d’évaluation
Vegetable Stock Paste
Pas d’évaluation
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
Banana bread
1h 40min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Better-for-you custard
15min
Steamed orange puddings
1h 25min
Healthy banana bread
1h 15min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min