Appareils et accessoires
Vegan almond dip
Prép. 5min
Total 5min
355 g
Ingrédients
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 355 g
Sodium
1015.6 mg
Protides
35.4 g
Calories
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Lipides
151.3 g
Fibre
17.4 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
36.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Vegan Chocolate Cake
Pas d’évaluation
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Chickpea Ratatouille
1h
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Chilli con tempeh
20min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Pea and mint soup
20min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Banana Nice cream
5min
Traditional hommus
25h 5min