Appareils et accessoires
Pea shakshuka with bacon dust
Prép. 10min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1251.2 mg
Protides
34.3 g
Calories
3056.9 kJ /
730.6 kcal
Lipides
26.9 g
Fibre
8.2 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
87.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Harvest
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h
Mystery Soup
55min
Liver cake
1h 50min
Vegetable trimming stock
2h
Polenta
25min
Halva semifreddo
7h 30min
Pumpkin pie porridge
20min
Wakame gomasio
20min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Mushroom pâté
1h 15min
Traditional hommus
25h 5min