Appareils et accessoires
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
Prép. 20min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
tinned anchovy fillets2
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
olive oil60 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
500 g tomatoes, tinnedtomatoes fresh, cut in pieces500 g
-
1 ½ tsp dried oreganofresh oregano leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 - 3 pinches
-
sugar¼ tsp
-
fine green beans300 g
-
chicken breast fillets, skinless (approx. 500 g)4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
43.3 g
Calories
1568 kJ /
375 kcal
Lipides
18.9 g
Glucides
7.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of the Med
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken Provencale
1 h
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chicken Cacciatore
50 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min