Appareils et accessoires
Pissaladière
Prép. 15min
Total 1h 30min
16 portions
Ingrédients
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.5 g
Calories
493 kJ /
118 kcal
Lipides
6.5 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tartare Sauce
10 min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min