Appareils et accessoires
Lentil and Pancetta Stew
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celeriac cut in pieces80 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
oil20 g
-
leeks sliced (5 mm)100 g
-
water900 g
-
green lentils, dried rinsed250 g
-
tomato purée20 g
-
sugar1 tsp
-
pancetta diced120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
cider vinegar30 g
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
23.1 g
Calories
1821 kJ /
435 kcal
Lipides
17.2 g
Glucides
47.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
CHEAP & CHEERFUL
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
CHEAP & CHEERFUL
9 Recettes
Espagne
Espagne
Vous pourriez aussi aimer...
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Quinoa Broth
35min
Caponata
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Pork with Spinach Lentils
20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Tuscan Bean Soup
50min
Red Lentil Soup
40min