Appareils et accessoires
Mexican pulled pork
Prép. 10min
Total 28h 10min
10 portions
Ingrédients
-
cumin seeds3 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground paprika1 tsp
-
rock salt2 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat1800 - 2000 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves5
-
fresh jalapeño chillies trimmed2
-
freshly squeezed orange juice250 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
502.7 mg
Protides
33.4 g
Calories
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Lipides
37.2 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
12.2 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Turkish borek with cacik
1h
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Beef and feta koftas
1h 30min
Filo chicken pie
45min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Macaroni carbonara
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min