Appareils et accessoires
Pickled red onions
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
red onions (approx. 240 g), thinly sliced2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
630.8 mg
Protides
0.5 g
Calories
226.6 kJ /
54.2 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles and relishes
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled Red Onions
1h 50min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Mushroom risotto
30min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
No fail mash potato
20min