Appareils et accessoires
Lemon caper butter
Prép. 5min
Total 10min
150 g
Ingrédients
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 150 g
Sodium
650 mg
Protides
2.1 g
Calories
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Lipides
97.6 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
61.7 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Yoghurt cheese
24h 40min
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Lemon Caper Aioli
10min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Salsa verde
5min
Smashed pea and bean dip
30min
Italian butter
10min
Hearty seafood chowder
45min